14.03.2019

BİZ BİR AİLEYİZ, CUMA GECESİ AİLECE CAMİDEYİZ

Alanya Müftülüğümüz tarafından İçerisinde bulunduğumuz Üç aylar vesilesiyle “Biz Bir Aileyiz, Cuma Gecesi Ailece Camideyiz” temasıyla Cuma gecelerini daha iyi değerlendirmek maksadıyla Alanya genelindeki bütün camilerimizde özel programlar tertip edilmektedir.Akşam namazı ile yatsı namazı arasında düzenlenen programda Yasin-i Şerif, Sohbet, Tevbe-İstiğfar ve Dua yapılmaktadır.

“Biz Bir Aileyiz, Cuma Gecesi Ailece Camideyiz” teması Kapsamında Dadaşlar Camiinde de ilçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’ın da katılımıyla özel bir program düzenlendi.

Program kapsamında İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN Camii cemaatine sohbet irad etti.

Sohbetin akabinde ise İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’ın birliğimiz beraberliğimiz ve kardeşliğimiz için yapmış olduğu duaya amin denildi.

Programın akabinde ise katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı.