14.03.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZ DR. İHSAN İLHAN FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’ın lise ve ortaokullara yönelik okul ziyaretleri devam ediyor.

İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN son olarak Hüseyin Girenes Fen Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında öğrencilere hitap eden İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN, öğrencilere dini, milli ve manevi konularda tavsiyelerde bulundu.

Ziyaret öğrencilere başarı dilekleriyle sona erdi.

Okullardaki etkinliklerle ilgili bilgi veren İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN “İlçemiz genelindeki lise ve ortaokullara yönelik gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizdeki amacımız, gözümüzün nuru olan yavrularımıza doğru bilgiler aktararak onları her türlü yanlış anlayış ve düşüncelerden koruyarak, ahlaki, milli ve manevi değerlere sahip bireyler olmalarına katkıda bulunmaktır. Bu vesileyle lise ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik faaliyetlerimiz devam edecektir.”