14.01.2019

SABAH NAMAZI BEREKETİ

Alanya Müftülüğü tarafından her on beş günde bir Pazar Sabahları gerçekleştirilen " Sabah Namazı Buluşması" devam ediyor. 06 Ocak 2019 Pazar Sabahı Merkez Fevziye Camisinde gerçekleşen buluşmaya çok sayıda davetli ve vatandaşlarımız katıldı. Katılımcılarla beraber cemaatle Sabah namazı kılındı. Namazı İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN kıldırdı. Namazın peşinden zikir ve tesbihat yapıldı. Daha sonra Dr. İhsan İLHAN'ın yaptığı sohbet ile katılımcılar belirli konularda bilgilendirildi. Dr. İhsan İLHAN Kur'an-ı kerim den okuduğu ayetlerin tefsiri ile cemaate sahih, doğru dini bilgileri ulaştırmaya çalıştı. Yaptığı konuşmada hiç bir kulun başkalarının şefaatiyle kurtuluşa eremeyeceğini, kişilerin kurtuluşlarının kendi kulluk vazifeleriyle mümkün olacağını belirten Dr. İhsan İLHAN konuşmasının sonunda dua yaptı.  Daha sonra ise nafile namazlardan olan " İşrak" namazı katılanlar tarafından kılındı. Yapılan ikram ve dua ile program sona ererken; Müftülük çalışanları bir sonraki pazar sabahı buluşmasının 20 Ocak 2019 Pazar sabahı Gümüşdere Camisinde yapılacağını belirttiler. Ayrıca her salı sabahı Alış Camisinde Dr. İhsan İLHAN tarafından yapılan "Hadis Sohbeti" ne bütün Alanyalılar davet edildi.