11.01.2019

ŞEHİT AİLESİNDEN ANLAMLI ZİYARET

10 Kasım 2017 tarihinde Mardin de PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda yaralanarak, tedavi gördüğü hastanede 11 Kasım 2017 günü şehit olan Derik Kaymakamı Muhammet Fatih SAFİTÜRK'ün babası ve yakınları ilçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN'ı Müftülük makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı çok memnuniyet duyduğunu misafirlere ifade eden Dr. İhsan İLHAN şehitlerin mukaddes değerlerimizi ilelebet yaşatacaklarını, şehit Kaymakam Muhammet Fatih'in bütün milletin evladı ve şehidi olduğunu ifa ederek şehide Allah'tan rahmet diledi. Şehid babasına gösterdiği metanetten dolayı çok teşekkür etti. Şehit babası ASım SAFİTÜRK ise Dr. İhsan İLHAN'a Alanya Müftülüğü görevinde sonsuz başarılar diledi. Ziyaret misafirlere yapılan ikram ve çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.