17.12.2018

CİKCİLLİ MAHALLESİ SUFFE 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN YEMEN'E YARDIM

Müftülüğümüz Cikcilli Mahallesi Suffe 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri Yemen’e yardım kampanyasına katıldılar. Minik öğrenciler harçlıklarından biriktirdikleri paraları Yemen de bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kumbra’ya attılar. Minik yavrular öğretmenleri nezaretinde topladıkları parayı İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’a teslim ettiler. Dr. İhsan İLHAN minik öğrencilerin yapmış olduğu bu güzelliğin kendisini çok duygulandırdığını buna vesile olan Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrencilerin velilerine ayrı ayrı tebrik ettiğini, sonsuz teşekkür ettiğini söyledi. Dr. İhsan İLHAN kumbara ile Yemen’ e para toplayan öğrencilerle tek tek ilgilendi ve çocuklara kumbaranın Diyanet Vakfı Alanya Şubesi temsilcilerine teslim edilerek Yemen için oluşturulan yardım hesabına aktarılması yönünde Dr. İhsan İLHAN’ın verdiği talimat ve çocuklara yapılan çikolata ikramı ile sona erdi.