09.12.2018

ALANYA MÜFTÜLÜĞÜ SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Alanya Müftülüğü tarafından düzenlenen “Sabah Namazı Buluşması” devam ediyor. Bu haftaki “Sabah Namazı Buluşması” 09 Aralık 2018 Pazar günü Çelikler Süleymaniye Camisinde yapıldı. Alanyalı vatandaşların yoğun katılım gösterdiği “Sabah Namazı Buluşması” ında Sabah ezanından sonra Din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN camiyi dolduran cemaate sabah namazını kıldırdı. Daha sonra Emen Özmüftüoğlu Camii Müezzin-Kayyımı Mustafa ŞİMŞEK, zikir ve tesbihat yaptırdı. Din işleri yüksek kurulu üyesi Cağfer KARADAŞ hoca vaaz ederek katılımcılara nasihatte bulundu. Afyon İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU’nun yaptığı dua ile devam eden program, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ın misafir katılımcıları tanıtması ve herkese katılımından dolayı teşekkür etmesi ve Çelikler Süleymaniye Camii Din görevlileri Ali KOLSUZ ve Cami cemaatinden hayırsever vatandaşların hazırlamış olduğu ikram ile sona erdi. Bir sonraki “Sabah Namazı Buluşması” 23 Aralık 2018 Pazar sabahı Müftüoğlu Camisinde yapılacaktır.