16.11.2018

ALANYA MÜFTÜLÜĞÜ OLARAK ŞEHİD'E MEVLİD PROGRAMI

Hakkâri’de şehit olan Yusuf ÖNDER’in ruhu için tertiplenen mevlit programı için Alanyalılar şehidin ailesinin oturduğu Kadıpaşa Mahallesi ikizler sokak üzerinde bulunan evinin önünde buluştular. 15.11.2018 günü gerçekleşen buluşma saat 11:30 ‘da başladı. Alanya Müftülüğü din görevlileri tarafından şehit Yusuf ÖNDER’in ruhu için Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i şerif, ilahi ve keşideler okunduktan sonra Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN dua yaptı. Programa çok sayıda vatandaşın yanı sıra Alanya Kaymakamı Mustafa HARPUTLU, Alanya Milletvekili ve Dış İşleri bakanı Mevlüt ÇAVUŞOĞLU, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. Şehit ailesi ve Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN, Dış İşleri Bakanı ÇAVUŞOĞLU’na kendilerine verdiği destekten ve yoğun çalışma programına rağmen hem cenazeye hem de taziye programına katılmasından dolayı teşekkür ettiler. Dış işleri bakanı Mevlüt ÇAVUŞOĞLU, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN ve Müftülük görevlilerine şehit cenazesi haberinin alındığı andan itibaren gösterdikleri gayretten ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti; ayrıca Alanya’ya Müftü olarak atanan Dr. İhsan İLHAN’a başarılı bir görev süresi geçirmesi temennisinde bulundu. Ayrıca şehit ailesinin gösterdiği metanetten dolayı memnuniyetini ifade eden Dış İşleri Bakanı ÇAVUŞOĞLU, bütün Alanyalılara şehidimizi sahiplenmeleri dolayısıyla teşekkür etti.