16.11.2018

ALANYA ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

İlçemiz Kadıpaşa Mahallesi sakinlerinden Suray ve Sercan ÖNDER oğlu Şehit Topçu Er Yusuf ÖNDER Alanya Şehitliğinde yapılan devlet töreni ile ebediyete uğurlandı. Şehidimizin Alanya’daki baba ocağına gelişinden asri mezarlığa götürülmesi ve cenaze namazı kılınmasından toprağa verilmesine dek bütün devlet erkânı vatandaşlar ve Müftülük personeli eşlik etti. Alanya Müftülüğü din görevlileri tekbirlerle ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile şehidimizin son yolculuğunda yapılması gerek dini görevi en güzel şekilde yerine getirdiler. Törene Antalya Milletvekili ve Dış İşleri Bakanı Mevlüt ÇAVUŞOĞLU ile diğer Milletvekilleri de katıldılar. Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN ve Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’da törende bulundular. Şehidin cenaze namazını Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN kıldırdı. Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN Kur’an-ı Kerim (Aşr-ı Şerif) okudu. Din görevlileri İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım ile İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Osman ARTAN’ın yaptığı dua ile Şehidimizin cenaze merasimi sona erdi.