05.03.2024

***FATMA ÖZMÜFTÜOĞLU İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ALANYA HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ***

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından son olarak ‘’Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’’ (ÇEDES) Projesi kapsamında Tosmur Mahallesi Fatma Özmüftüoğlu İlkokulu öğrencileri Alanya Huzurevini ziyaret ettiler.

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatör Yardımcısı Süleyman Ören rehberliğinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler huzurevi sakinleriyle sohbet edip hal ve hatırlarını sordular, huzurevi sakinlerinin hayır dualarını aldılar. Ayrıca huzurevi sakinlerine öğrenci velileri tarafından yapılan ev yapımı ikramlar hediye edildi.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatör Yardımcısı Süleyman Ören şu ifadelere yer verdi: “ Yaşlılarımız, Rabbimizin, dualarına icabet ettiği, ihsan ve ikramına mazhar kıldığı kimselerdir. Rahmet ve mağfiret vesilemiz, dua kapılarımızdır. Geçmişimizle geleceğimizi birbirine bağlayan en değerli köprülerimizdir. Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak ‘’Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’’ (ÇEDES) Projesi kapsamında; öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimize uygun bir şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla Tosmur Mahallesi Fatma Özmüftüoğlu İlkokulu öğrencileriyle birlikte Alanya Huzurevini ziyaret ettik. Öğrenci velilerimizin hazırlamış olduğu hediyeleri huzurevi sakinlerine takdim ettik. Hal ve hatırlarını sorduk, bir isteklerinin olup olmadığını sorduk ve hayır dualarını aldık. Öğrencilerimizin unutamayacakları bir ziyaret oldu. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaret, iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.