04.03.2024

HAFIZLIK ÖĞRENCİLERİ MANAVGAT GEZİSİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu Kur’an Kursunda hafızlık öğrenimi gören ve derslerinde başarılı olan öğrenciler Manavgat gezisiyle ödüllendirildi.

Gezi programı kapsamında hafızlık öğrenimi gören öğrenciler, Manavgat Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Fatih Kartal rehberliğinde Oymapınar Barajı, Türkbeleni Millet Bahçesi, Manavgat Şelalesi, Manavgat Barajı ve Side Antikkent’i yakından görme ve tanıma fırsatı buldular. Yorulan ve acıkan öğrencilere ise Manavgat Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Geziyle ilgili düşüncelerini paylaşan öğrenciler, ilk defa böyle bir geziye katıldıklarını, gerçekleştirilen geziyle Manavgat’ın güzelliklerini, dini, tarihi ve turistik yerlerini daha yakından görme ve tanıma fırsatı bulduklarını ifade ederek geziyi düzenleyen herkese teşekkür ettiler.

Öğrencilerle birlikte gezi etkinliğine katılan Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü aynı zamanda Alanya Gençlik Merkezinde Manevi Danışman ve Rehber olarak görev yapan Turan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu Kur’an Kursunda hafızlık öğrenimi gören ve derslerinde başarılı olan öğrencilerimizi Manavgat gezisiyle ödüllendirdik. Bu vesileyle gezimiz esnasında bizlere rehberlik eden Manavgat Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Fatih Kartal’a, Alanya Müftülüğü Kadın Gençlik Koordinatörümüz Emine Arak’a ve bizlere her daim destekte bulunan Alanya Gençlik Merkezi Müdürü sayın Ahmet Eşref Sarı’ya teşekkür ediyorum.” Dedi.