04.03.2024

Ramazan Ayı Öncesi Son Tefsir Dersinde Buluştuk

Alanya Müftülüğü tarafından vatandaşların dini hayatlarını sağlıklı, doğru ve huzurlu bir şekilde yerine getirebilmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Tefsir Dersleri’ Ramazan ayı öncesinde son olarak Karasaz Camii’nde gerçekleştirildi.

Program kapsamında sabah namazından önce Kur’an-ı kerim tilaveti yapıldı, cemaatle sabah namazı kılındı, tesbihat yapıldı, ardından Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından tefsir dersi yapıldı.

Dersin sonunda ise Müftü İlhan’ın şehitlerimiz, Filistinli kardeşlerimiz, ayrıca birlik ve beraberliğimiz için yapmış olduğu duaya hep birlikte âmin denildi.

Düzenlenen programa Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, din görevlileri ve vatandaşların yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Program, katılımcılara kahvaltı ikramı ile sona erdi.