06.07.2023

BİR YETİME AİLE OLMAK KONULU PROGRAM DÜZENLENDİ

Alanya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, toplumumuzdaki yetim çocuklara destek olmak ve koruyucu aile olmanın önemini vurgulamak amacıyla "Bir Yetime Aile Olmak" konulu program düzenlendi.

Payallar Softalar Camii İmam Hatibi Mehmet Eroğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Alanya Müftü Vekili Mehmet Fatih Arslan’ın selamlama konuşmalarıyla ile devam etti.

Ayrıca Müftü Vekili Arslan, Programda emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Program kapsamında, Alanya Müftülüğü Uzman Vaizi Ali Patır tarafından, "Dini Referanslar Bağlamında Koruyucu Ailelik" konusu ele alındı ve dinî açıdan koruyucu aile olmanın önemi ve sorumlulukları anlatıldı.

Sosyal Çalışmacı Mustafa Ufuk Yüksel tarafından ise "Nasıl Koruyucu Aile Olunur" konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Sosyal Çalışmacı Yüksel, bu konuda yapılması gereken adımlar, önemli noktalar ve gereken desteğin nasıl sağlanacağı gibi konulara da değindi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen program iyi dilek ve temenniler ile son erdi.

#Alanya #BirYetimeAileOlmak