31.03.2023

MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Alanya Müftülüğüne bağlı Hacı Baba Zühre Dere 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'nda eğitim gören minik öğrencilere birlik, beraberlik yardımlaşma ve dayanışmanın önemini kavratmak amacıyla iftar programı düzenlendi.

Kur’an kursu öğreticileri Sebiha Güllü, Kamile Erbay ve Ayşe Uçar’ın organize ettiği iftar programına İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Vaiz Fatma Türkben, Din Hizmetleri Uzmanı Medine Karacabay, öğrenciler ve veliler katıldı.

Hacıbaba Camii avlusunda düzenlenen iftar programında akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, iftar yemekleri yendi ve İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ın yapmış olduğu duaya hep birlikte âmin denildi.

Program kapsamında “4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarının Önemi” konulu kısa bir konuşma yapan Müftü İLHAN, 4-6 Yaş Grubu Kur’an kurslarında öğrencilere Allah’ın kelamı ve Peygamber Efendimiz ’in sünneti başta olmak üzere milli ve manevi değerlerimizin yaşlarına uygun bir metotla öğretilmeye gayret gösterildiğini belirterek çocuklarını Alanya Müftülüğü’ne emanet eden velilere teşekkür etti. Alanya’da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarının sayısını arttırmak için de gayret gösterdiklerini belirten Müftü İlhan, iftar programını düzenleyen görevlilere teşekkür etti.

Program iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.