31.03.2023

GENÇLERE YÖNELİK İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Tosmur Mahallesi Camiinde gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen iftar programına ilçemizdeki farklı okullarda eğitim-öğretim gören ortaokul-lise öğrencileri, Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan üniversite öğrencileri ve davetliler katıldı.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, iftar yemekleri yendi ve yapılan duaya hep birlikte amin denildi.

Akşam namazının ardından gençlere yönelik İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından “Kalbi ve Zihni Temizlik” konulu sohbet yapıldı. Ardından ise yatsı ve teravih namazları idrak edildi.

Programla ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu şu ifadeler yer verdi: “Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize uygun bir şekilde yetişmelerine yardımcı olmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ailelerinden uzakta Ramazan ayını geçiren üniversite öğrencileri ve ilçemiz genelindeki lise ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik bir iftar programı tertip ederek soframızı gençlerle paylaştık. Bu vesileyle davetimize icabet eden, programımızın düzenlenmesine maddi ve manevi katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”