16.09.2022

SMA HASTASI ELA BEBEK YURTDIŞI TEDAVİSİNE DUALARLA UĞURLANDI

Alanyalı SMA TİP 1 hastası Ela bebek yurtdışı tedavisi için dualarla Dubai’ye uğurlandı.

Alanyalı SMA TİP 1 hastası Ela bebeğin yurtdışı tedavisi için “Ela’ya Umut Ol” sloganıyla düzenlenen yardım kampanyası başarılı bir şekilde tamamlandı. Ela bebek için umut odası önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene başta Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Uğurlama töreni kapsamında Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ın Ela bebeğin bir an önce sağlığına kavuşması için yapmış olduğu dua’ya amin denildi.

Müftü İlhan’ın yapmış olduğu dua’nın ardından Ela bebek coşkulu bir şekilde zolgensma gen tedavisi tedavisi için Dubai’ye uğurlandı.

Yüce Rabbimiz başta Ela bebek olmak üzere tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin.