08.08.2022

KAZAKİSTAN İDSB KOORDİNATÖRÜ HALİLLA MAJANOV’DAN MÜFTÜ İLHAN’A ZİYARET

İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) Kazakistan Koordinatörü, Kazakistan Ruhani Hazine Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Kazakistan İhlas Vakfı Başkanı Halilla Majanov Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ı makamında ziyaret etti.

Majanov’a MHP Alanya Yönetim Kurulu Üyesi Önder Görgülü, Kazakistan Çimkent Müftü Yardımcısı Bekaidar Amre ve Okul Müdürü Bagdat Stamkulov eşlik etti.

Tanışma ve sohbet havasında geçen ziyarette çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Müftü İlhan’a Kazakistan yöresel kıyafeti çapan hediye edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Müftü İlhan, nazik ziyaretlerinden dolayı Halilla Majanov’a ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.

Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir