22.10.2021

Develiler Cami'nde Bayanlara Yönelik Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi

Peygamberimiz (s.a.s)’i daha iyi tanımak, tanıtmak, anlamak ve anlatmak amacıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Alanya Müftülüğü’ne bağlı Develiler Kur’an Kursu’nda bayanlara yönelik “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” temalı program düzenlendi.

Programa Develiler Kur’an kursu öğrencileri, Hacı Baba Zühre Dere Kur’an kursu öğrencileri, Mustafa Uğuz Kur’an kursu öğrencileri ve Burhan Gönüllü Kur’an kursu öğrencileri katıldı.

Programda Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Fatma TÜRKBEN tarafından “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” temalı vaaz gerçekleştirilken; Kur’an kursu öğrencileri tarafından ise ilahi ve hadis-i şerifler seslendirildi. Ayrıca yapılan hatim duası’na hep birlikte amin denildi.

Program katılımcılara çeşitli ikramlarla sona erdi.

Bu vesileyle programı düzenleyen Develiler Kur’an Kursu Öğreticisi Saliha Şeyma ASLANKURT başta olmak üzere tüm Kur’an kursu öğretici ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.