21.10.2021

HAFIZLIK ÖĞRENCİLERİ BİLGENÇ’İN MİSAFİRİ OLDU

Alanya Müftülüğüne bağlı İzzet Azakoğlu Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi gören öğrenciler Bilinçli Gençlik Spor Klubü Derneği’nin misafiri oldu.

Etkinlik kapsamında Alanya Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Medine KARACABAY tarafından; Peygamberimiz (s.a.s)’i daha iyi tanımak, tanıtmak, anlamak ve anlatmak amacıyla “Peygamberimiz ve Vefa” konulu konuşma gerçekleştirildi. Konuşmanın ardından ise KARACABAY’ın yapmış olduğu dua’ya hep birlikte amin denildi.

Kitap kültürünü yaygınlaştırmak ve okumayı teşvik etmek amacıyla hizmet verdiklerini belirten BİLGENÇ yetkilileri, her yaş grubundan kişilerin zamanlarını geçirebileceklerini, öğrencilerin arkadaşlarıyla bir araya gelip ders çalışabileceklerini, oyun aletleriyle çeşitli oyunlar oynayabileceklerini, çay, kahve gibi içeceklerin de ücretsiz olarak sunulduğunu, her zaman misafir olarak beklediklerini belirttiler.

Öğrencilere çeşitli ikramların yapıldığı program iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.