24.06.2021

KIZ İHL ÖĞRENCİLERİYLE ÇEVRİMİÇİ SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla İlçemizdeki lise ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler devam ediyor.

Bu kapsamda 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 21:00’da Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN ve Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf YILMAZ’ın katılımıyla Alanya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle çevrimiçi söyleşi gerçekleştirilecek.

Program kapsamında öğrencilerle sohbet edilip, merak ettikleri sorulara Kur’an-ı Kerim ve sünnet eksenli cevaplar verilecek. Sorulan sorulara doğru yanıt veren öğrencilere ise kitap hediye edilecek.

Bir ‎2 kişi, ayakta duran insanlar ve ‎şunu diyen bir yazı '‎IMAM MZ NZENADOL MATA XAMH 165T ALANNA MOFT Alanya Müftülüğü ப AKIHL ALANTA 1979 DİYANET DG GENOAA Alanya Milli Eğitim Alanya Kız Anadolu Alanya Müftülüğü Müdürlüğü İmam Hatip Lisesi Gençlik Koordinatörlüğü 13 SORU SİZDEN SORU BİZDEN" Alanya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileriyle Çevrimiçi Buluşuyoruz! zoom Yusuf YILMAZ Alanya Milli Eğitim Müdürü 24 Haziran 2021 Perşembe Dr. İhsan İLHAN Alanya Müftüsü 21.00 منط You Tube /AlanyaMüftülüğü‎'‎‎ görseli olabilir