22.06.2021

KURS YÖNETİCİLERİYLE GENÇLİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

5 Temmuz’da başlayacak olan yaz Kur’an kursları öncesi; kurslara kayıt olan öğrencilere ve Alanya Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimi alan öğrencilere yönelik gerçekleştirilecek olan sosyal ve sportif etkinliklerle ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Alanya Hayriye Hanım Kur’an Kursunda gerçekleştirilen toplantıya Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN, Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref SARI, Gençlik Koordinatörü Turan TOPÇUOĞLU, Gençlik Lideri Mehmet ERGÜL, İzzet Azakoğlu Kur’an Kursu Yöneticisi İlve ÖKSÜZ, Hayriye Hanım Kur’an Kursu Yöneticisi Saliha DEMİR, Emin Özmüftüoğlu Kur’an Kursu Yöneticisi Sümeyra SUNGUROĞLU, Erkek Kur’an Kursu Yöneticisi Ahmet GÜLLÜ ve Öğretmen Emine ARAK katıldı.

Toplantıda yaz Kur’an kursuna kayıt olan öğrencilerin sıkılmamaları, moral ve motivasyonlarının yüksek tutulaması ve derse devamlılıklarını sağlamak amacıyla düzenlenecek olan sosyal ve sportif faaliyetlere yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.Ayrıca Müftülüğe bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimi alan öğrencilerin Gençlik Merkezinde düzenlenen kurslardan istifade etmelerine yönelik nelerin yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref SARI tüm gençlere Gençlik Merkezinin kapılarının her zaman açık olduğunu ve yaz boyunca düzenlenecek olan Kur’an-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler, İngilizce, Hentbol, Satranç, Gitar, Bağlama, Resim, Bilgisayar, İşaret Dili, Geleneksel Okçuluk, Masa Tenisi, Voleybol ve Basketbol kurslarından ücretsiz olarak istifade edebileceklerini belirtti.

Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.