22.06.2021

DİKTİKLERİ FİDANLARIN BAKIMLARINI ÜSTLENDİLER

Alanya İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursunda eğitim gören minikler diktikleri fidanların bakımlarını yaptılar.

Alanya İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice 4-6 Yaş Kur’an kursunda eğitim gören minikler geçen yıl "Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes” kampanyası kapsamında fidan dikmişlerdi.

Minik öğrenciler, Alaaddin Keykubat Üniversitesi yerleşkesine diktikleri fidanları unutmadılar.

Minik elleriyle fidanların diplerini temizleyen öğrenciler, bakım ve sulamasını gerçekleştirdiler.

Öğrencilere orman sevgisini aşılamak istediklerini belirten Hz. Hatice 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu Öğreticisi Emine İnci, “Kur’an Kursu öğrencilerimizin, çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle geçtiğimiz yıl ‘Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes’ kampanyası kapsamında Alaaddin Keykubat Üniversitesi yerleşkesine fidanlar dikmiştik. Bugün öğrencilerimizle birlikte diktiğimiz fidanların bakım ve sulamasını yaptık. Diktikleri fidanların daha da büyüdüğünü ve yeşerdiğini gören öğrencilerimiz oldukça mutlu oldular.” dedi.

İnci, desteklerini ve katkılarını esirgemeyen öğrenci velilerine ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür etti.

Video için linke tıklayınız: https://www.youtube.com/watch?v=N8ln4mjTErY