16.06.2021

MÜFTÜ İLHAN’DAN EMİN ÖZMÜFTÜOĞLU KUR’AN KURSUNA ZİYARET

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Hafız İHO Projesi kapsamında hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya gelen Müftü İLHAN, öğrencilere Kur’an-ı Kerim okutturup çeşitli hususlarda tavsiye ve nasihatte bulunarak zihin açıklığı ve başarılar temennisinde bulundu.

Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu Kız Kur’an Kursu bünyesinde bulunan 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nun yıl sonu programına da katılan Müftü İLHAN, öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak olarak öğrencilere tek tek karnelerini takdim etti.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şu ifadelere yer verdi. “Müftülüğümüze bağlı Mahmutlar Emin Özmüftüoğlunu ziyaret ederek hafızlık eğitimi alan öğrencilerimizle bir araya geldik. Ardından 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursumuz tarafından düzenlenen Yıl Sonu Programına katıldık. 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursumuzda öğrencilerimiz yıl boyunca Kur’an-ı Kerim ve Peygamberimizin sünneti başta olmak üzere milli ve manevi değerlerimiz öğretilmeye gayret edildi. Çocuklarımıza sağlıklı bir din eğitimi verebilmesi için merak ettikleri soruların cevapsız ve gelişigüzel bir şekilde cevaplandırılmaması gerekir. Yaşlarına uygun ve ehil kimseler tarafından cevaplandırılmalıdır. Bu noktada da Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarımız büyük bir fırsattır. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarımıza kayıtlarımız devam edecek olup tüm 4-6 yaş grubu yavrularımızı kurslarımıza bekliyoruz. Bu vesileyle bu programı düzenleyen, düzenlenmesinde emeği geçen tüm görevlilerimize, minik öğrencilerimize, öğrenci velilerimize ve katılımcılara teşekkür ediyorum.” Dedi.