15.04.2021

MÜFTÜ İLHAN İSTİKLAL MARŞINI OKUMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN MİNİK ÖĞRENCİLERE HEDİYE TAKDİM ETTİ

Alanya Belediyesi, Alanya MÜSİAD, Alanya Gazeteciler Cemiyeti, Alanya Kızılay ve Antalya Yeşilay tarafından İstiklal Marşını okuma yarışaması düzenlendi.

Yarışma neticesinde Müftülüğümüze bağlı Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursu öğrencisi Eymen Aras YILDIZ birinci olurken; aynı kurstan Mehmet Fatih YAĞMUR ve Mustafa Mehmet Badem 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursundan Elif Vera GÜRKAN ise üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren minik öğrenciler Kur’an Kursu Öğreticileri nezaretinde Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ı makamında ziyaret etti.

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN, makamında kabul ettiği öğrencilerden İstiklal Marşını dinledi. Minik Öğrencileri tebrik eden Müftü İLHAN, öğrencilere çeşitli hediye, madalya ve belge takdim etti. Kuran Kursu Öğreticileri Selma GÜÇLÜ, Sümeyra SUNGUROĞLU ve Hatice SAVAŞ'a gayretlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür eden Müftü İLHAN başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.