01.12.2020

24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Çeşitli Ziyaretler Gerçekleştirildi

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN öncülüğünde çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

Müftü İLHAN öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretlere Şube müdürleri Kemal Becerikli, Mehmet Fatih Aslan ve Şef Mustafa Doğan, Gençlik Koordinatörü Vaiz Davut Yaman, Kur’an Kursu Öğreticisi Selma Güçlü ve Gençlik Koordinatörlüğü üyesi İmam Turan Topçuoğlu Öğretmenler Günü münasebetiyle Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve ALKÜ Rektörü Sayın Ekrem Kalan başta olmak üzere birçok Lise ve Ortaokul müdürlerini makamlarında ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

24 Kasım Öğretmenler Günün de eğitime destek veren hayır sahipleri de ziyaret edildi

Alanya İlçe Müftülüğü Huzur Evi Koordinatörleri Kur’an Kursu Öğrencisi Hatice Görgülü ve K.K. Öğreticisi Nurcan Öksüz eğitime maddi manevi destek veren büyüklerimizi de unutmadı.

Eğitime sağlamış olduğu büyük katkıdan dolayı bizzat evinde ziyaret edilen Naciye Gündoğmuş teyzeye teşekkür edilerek hediye takdim edildi.

Yapılan ziyaretten dolayı son derece memnun olan Naciye teyze görevli arkadaşlarımıza teşekkür etti.