04.12.2017

İLÇEMİZDE 2013 YILINDAN BERİ DÜZENLENEN SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bu gün Merkez Saray Camii'nde buluştuk.

Alanya'da 2013 yılından bu yana yayla dönemi sonundan bir sonraki yayla sezonu başına kadar bir çok camide başladığımız sabah namazı buluşmalarımız halen İlçemizin merkez ve kasabalarının değişik camilerinde sürmektedir. Bu gün Merkez Saray Camii'nde buluştuk. Namaz öncesi Kur'an-ı Kerim okundu; namaz sonrası İlçe Müftümüz Mustafa TOPAL'ın yaptığı sohbet ile Merkez Emine Özmüftüoğlu Camii Görevlimiz Mustafa ŞİMŞEK'in tevhid zikri ve salavat okunmasının ardından İlçe Müftümüz dua yaptı. Buluşmamız, Müftülüğümüzce Merkez camilerimiz Sabah namazı buluşmalarımızı tertip etmek için kurulan Tertip heyetince hazırlanan ikram ile tamamlandı.

Alanyamızda İlçe merkezi camilerinde sabah namazı buluşmalarımızı tertip için kurulan heyette yer alan cami görevlilerimizin isimleri şöyle: Ahmet Ali DEMİRAĞ, Mustafa ŞİMŞEK, Derya İNCE, Esen YÜKSEL ve Adem YAĞCI. Bugünkü buluşmamız için tertip heyetimize ve cami görevlisi Ahmet Ali Demirağ'a teşekkür ederiz.

İlçe merkezinde buluşmalarımız her 15 günde bir değişik camilerde olacak. Ayrıca her buluşmamızdan önce görevlilerimiz tarafından iki hatm-i şerif olunacaktır ve duası burada yapılacaktır. Bir sonraki buluşmamız 24/12/2017 Pazar günü Merkez Emine Özmüftüoğlu Camii'nde olacak ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu'dan Uzmanı Hafız Davut KAYA da katılacak Bütün halkımızın katılmasını bekliyoruz.