04.08.2023

"DİN İSTİSMARIYLA MÜCADELE” ADLI KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle gerçekleştirilen Konferans Aksu İlçe Müftümüz Mehmet KARATUĞ hocamızın hazırlık olarak özet mahiyetinde açılış konuşmasıyla başlayarak, “ Din İstismarıyla Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi” başlığıyla bilgi verilerek detaylandırılarak ve güncel meselelerle örneklendirilerek açıklandı.

Aksu İlçe Müftülüğü din görevlilerinin "Din İstismarıyla Mücadele" konusundaki bilgilerini pekiştirip, güncellenmesine olanak sağlayan Konferans, Aksu İlçe Müftümüz Mehmet KARATUĞ hocamızın konuyu özetleyerek kapanış konuşmasını yapmasıyla sonlandı.

Aksu İlçe Müftümüz Mehmet KARATUĞ hocamıza ve diğer tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.