12.01.2022

2022 İlk İlçe Müftüleri Toplantısı Aksu'da Gerçekleştirildi

2022 Yılının İlk "İlçe Müftüleri Toplantısı" Aksu'da Gerçekleştirildi

Aksu ilçe müftülüğü ev sahipliğinde İlçe müftüsü Ahmet BAYER'in açılış konuşması ve İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcıları ve 19 ilçe müftüsü katıldı.

Müftülükler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan "İlçe Müftüleri Toplantısı" Aksu ilçesinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda Kur'an kurslarında ve yaygın din eğitimi verilen hizmet alanlarında, eğitimlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, uygulamada birlikteliğin sağlanması, vaaz ve irşat konuları ile din hizmetlerinin etkinliği ve verimliliği konuları istişare edilerek mahallinde karşılaşılan sorunlara yönelik tespit ve çözüm önerileri görüşüldü.

Toplantı dilek ve temennilerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.