04.06.2020

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in babası İsmail Şahin hayatını kaybetti.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in babası İsmail Şahin hayatını kaybetti. Bir süredir devam eden rahatsızlıkları nedeniyle hayatını kaybeden İsmail Şahin’in cenazesi Aksu Güloluk Mezarlığına defnedildi. Merhum İsmail Şahin'in cenaze namazını İl Müftümüz Osman Artan kıldırdı.Duayı İlçe Müftümüz Ahmet Bayer yaptı.
Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen cenazeye İl Müftüsü Osman Artan, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, İl Müftü Yardımcımız Mustafa Şimşek,Müftümüz Ahmet Bayer, Sivil Toplum Kuruluşu başkan ve yöneticileri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. İlçe Müftümüz Ahmet Bayer merhuma rahmet, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'e ve yakınlarına baş sağlığı diledi.