06.02.2023

Depremden etkilenen vatandaşlara dua

Akseki İlçe Müftülüğü KUR'AN-I KERİM VE DUA PROGRAMI düzenledi.
Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilen ve can kayıplarına sebebiyet veren deprem nedeniyle vefat eden kardeşlerimizin ruhlarına ithafen ilçemiz Merkez Camiinde yatsı namazından önce "Kur'an-ı Kerim ve Dua Programı" icra edildi.

Program kapsamında yatsı namazından yarım saat önce sala verilerek Kur'an-ı Kerim tilavet edildi ve vefat eden kardeşlerimize rahmet, yaralı kardeşlerimize şifa dilemek için İlçe Müftümüz Sayın İsmail TARAKLI dua etti.

Bu vesileyle depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızada geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Ya Rabbi! Gazabından rahmetine, Senden yine Sana sığınıyoruz. Korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nâil eyle. Bir daha bizlere böyle acılar yaşatma Allah'ım! Amin...