11.01.2023

3.Diyanet İşleri Başkanı Ahmet Hamdi Akseki vefatının sene-i devriyesinde dualarla anıldı.

3. Diyanet İşleri Başkanımız Ahmed Hamdi AKSEKİ Hocamız vefatının sene-i devriyesinde dualarla anıldı.

Akseki ilçe müftülüğü ve Akseki Güzelsu Derneği tarafından, 3. Diyanet İşleri Başkanımız Ahmet Hamdi AKSEKİ hocamız’ın doğduğu köy olan Akseki Güzelsu mahallesinde anma programı tertip edildi.

Programa İlçe Müftümüz İsmail TARAKLI, İlçe Vaizi Enes SAYAR, din görevlileri ve Vatandaşlar katıldı.

Programda Hocamızının ruhuna ithafen Aşr-ı şerîf ve mevlid-i şerîfler okundu.

Program Ahmed Hamdi AKSEKİ Hocamızın hayatı,hizmetleri ve eserlerinin anlatılmasının ardından İlçe Müftüsü İsmail Taraklı'nın yaptığı duâ ile sona erdi

Programın akabinde Diyanet İşleri Başkanlığımızın eserleri dağıtılıp,Güzelsu muhtarlığımız tarafından vatandaşlara ikramda bulunuldu.