14.02.2020

ORTAOKULLAR ARASI RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI

Diyanet İşleri Başkanlığımızca gençlerde miili ve manevi değerlerimize yönelik bir farkındalık oluşturmak ve Başkanlığımız gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak amacıyla ''Çanakkale Zaferi ve Mehmet Akif Ersoy'' temalı ''Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması'' düzenlenecektir.

Yarışmaya örgün eğitim-öğretime devam eden Ortaokul öğrencileri katılabilecektir. Bir öğrenci sadece bir alandan ve en fazla bir eserle katılım sağlayabilecektir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin 31 Mart 2020 Salı gününe kadar İlçemiz Müftülüğüne bireysel olarak, okuldan alacakları öğrenci belgesiyle birlikte eser teslimi başvuru aynı anda yapması gerekmektedir. Müracat edenler arasında 02 Nisan 2020 Perşembe günü Resim ve Kompozisyon alanlarında ayrı ayrı İlçe birincisini belirlemek üzere İlçemiz Müftülüğünde komisyon marifetiyle değerlendirme yapılacaktır.