Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Akseki İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ÇEDES kapsamında Emine Ahmet Büküşoğlu ortaokulu öğrencileri ile birlikte hasta ziyaretinde bulundu. Ziyarette hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunularak acil şifalar dilendi.
Detay

Akseki İlçe Müftülüğünden ziyaret. Akseki İlçe Müftüsü Sayın Vehbi ÖZKAR ve İlçe Vaizi Enes SAYAR Ömer Duruk Dinlenme Tesisleri Müdürü Zekai ÖZKAN’ı ziyarette bulundular.
Detay

Akseki İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ÇEDES kapsamında program düzenledi. Cevizli ilköğretim ve ortaokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen programda Bayram YAMAN hocamız öğrencilere merhamet ve yardımlaşma konularından bahsetti.
Detay

Akseki İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Akseki Anadolu Lisesinde program düzenledi. Programda Akseki İlçe Vaizi Fatma PEHLİVAN Hocamız gençlere Kudüs bilinci hakkında sohbet verdi.
Detay

Akseki İlçe Müftülüğü Vaizi Enes SAYAR Hocamızın katılımlarıyla Ahmet Hamdi Akseki Gençlik Merkezinde haftalık tefsir sohbeti programı düzenlendi.
Detay

Akseki İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü “Kudüs Bilinci” hakkında sunum gerçekleştirdi. Program Cevizli Ortaokulunda Bayram Yaman hocamızın sunumuyla gerçekleştirildi. Program merak edilen soruların cevaplanması ile sona erdi.
Detay

Akseki İlçe Müftülüğünden ziyaret. Akseki İlçe Müftülüğü 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle Akseki ilçe Eğitim müdürü ve okul müdürlerini ziyaret etti.