01.03.2018

14. Dönem Ezanı Güzel Okuma Kursu Belgeleri Verildi

Antalya il Müftülüğü bünyesinde 2014 yılından bu yana her yıl devam ettirilen Ezanı Güzel Okuma Hizmetiçi Eğitim kursları 2018 yılında da devam ediyor. Daha önce yapılan seçmelerde başarılı olan Merkez ve İlçe Müftülüklerimizde görev yapan İmam Hatip ve  Müezzin Kayyımların katıldığı Ezanı Güzel Okuma Kursunun 14. Dönemi 01.03.2018 tarihinde yapılan sınavla sona erdi. İl Müftümüz Osman ARTAN’ın başkanlığında İl Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ ve  Ezanı Güzel Okuma Hizmetiçi Eğitim Kursu Öğreticisi Tahir ÇETİN hocadan oluşan sınav komisyonunun elemelerinden başarıyla geçen kursiyerler belgelerini düzenlenen programla İl Müftümüz Osman ARTAN ve Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Mustafa ŞİMŞEK, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ’tan aldılar.