01.03.2018

Dördü Bir Arada “Yetişkinler İçin Kur’an Kursu, 4-6 Yaş Kur’an Kursu, Öğrenci Evi ve Gençlik Merkezi”

İlimiz Kepez İlçesi Fabrikalara Mahallesinde içerisinde “Yetişkinler İçin Kur’an Kursu, 4-6 Yaş Kur’an Kursu, Öğrenci Evi ve Gençlik Merkezi” bulunan bir kompleks hizmete girdi. Kepez ilçemiz Ülfet Özen Camii İmam Hatibi Mehmet ÖTKÜN’ün gayretleri sonucunda 1,5 yılda yapımı tamamlanarak hizmete giren hizmet binasında “Yetişkinler İçin iki sınıflı Kur’an Kursu, 4-6 Yaş grubu küçük yavrularımız için 2 sınıflı Kur’an Kursu, Türkiye Diyanet Vakfı Yüksek Öğrenim iyilik Programı kapsamında 5 üniversite öğrencisinin barınmasını sağlayacak Öğrenci Evi ve Mahallenin gençliğinin yararlanabileceği Gençlik Merkezi” bulunmakta. Ayrıca bu öğrenci evinde kalan öğrencilere aylık 150 TL burs verilmekte.

2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde faaliyete giren hizmet binasında yapılan faaliyetleri yerinde görmek amacıyla İl Müftümüz Osman ARTAN beraberinde  Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Mustafa Şimşek(aynı zamanda Kepez İlçe Müftü Vekili) ve  Melek ALÇIN ile birlikte ziyarette bulundular.

İl Müftümüz Artan ve beraberinde bulunan müftü yardımcılarımız Kur’an Kurslarında öğrenim gören öğrenci ve öğreticilerle sohbet ederek istek ve sorunlarını dinlediler. Hizmet binasında incelemelerde bulunarak İmam Hatip Mehmet ÖTKÜN’den bilgi alarak hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.