24.02.2018

Gençlik Koordinatörleri ile Toplantı

İl Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörleri ile 22.02.2018 tarihinde toplantı yapıldı. İki oturumda gerçekleştirilen toplantı ya sabah oturumunda  Erkek Gençlik Koordinatörleri ile öğleden sonra ise Bayan Gençlik Koordinatörleri ile yapıldı.

İl Müftülüğümüz Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıların sabah oturumuna İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL, Uzman Vaiz Fatih TUNÇ, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ, Şef Ahmet ÖZİLHAN ve Erkek Gençlik Koordinatörleri katıldılar.

İl Müftümüz Osman ARTAN koordinatörler tarafından yapılan çalışmalardan bilgi aldı. Daha sonra Başkanlığımız tarafından yürürlüğe giren Yönerge hakkında bilgi verdi ve Gençlik Çalışmalarının önemine değindi.

Öğleden sonra Bayan Gençlik Temsilcileri ile gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcıları Osman DEMİREL, Melek ALÇIN, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ ve Bayan Gençlik Koordinatörleri katıldılar.