15.02.2018

Görme Engelli Öğrencilerimiz Müftülüğümüzün Sponsorluğunda Umreye Gittiler

İlimiz Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Görme Engelliler Kur’an Kursunda Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler eğitimi gören ve başarıları ve gayretleriyle dikkat çeken görme engelli iki öğrencimizi ve Gayretli çalışmalarından dolayı Öğretmenleri Nesibe ERDOĞAN’ı İl Müftülüğümüzün Sponsorluğunda Umreye gönderdik.

Braille alfabesi ile Kur’an-ı Kerim ve Dini bilgiler eğitimi veren Kur’an Kursunda başarılı olan görme engelli  iki öğrenci ve Öğretmenleri Nesibe ERDOĞAN, İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU’nun kafile başkanlığını yaptığı Yarıyıl Tatili Öğrenci Umre Turunda Umre İbadetini yapmak üzere İl Müftülüğümüzün sponsorluğunda Suudi Arabistan’a gittiler. 11 günlük Yarıyıl Tatili Öğrenci Umre Turunda Kutsal topraklarda olmanın hazzını ve keyfini yaşayan öğrenciler Başta İl Müftümüz olmak üzere Kafile Başkanı Mevlüt TOPÇU, Öğretmenleri Nesibe ERDOĞAN’a teşekkür ettiler. İlk olarak gittikleri Mekkede yaptıkları Umre ibadeti ve ziyaretlerden sonra Medine’ye gelen öğrenciler Medine’de de yaptıkları ibadet ziyaretlerden sonra Türkiye ye döndüler.