15.02.2018

Bağımlılıkla Mücadelede Ailenin Etkisi, Aile Eğitimi Konulu Seminer Yapıldı

Akdeniz üniversitesi Olbia Kültür Merkezi salonunda Sivil Düşünce Derneğinin düzenlemiş olduğu bağımlılıkla mücadelede ailenin etkisi ve aile eğitimi konulu seminer yapıldı. Saat 19:00 da başlayan seminerin açılış konuşmasını Sivil Düşünce Derneği Başkanı Hidayet GÜLTEKİN yaptı. Hidayet GÜLTEKİN’in yaptığı konuşmasından sonra İl Müftümüz Osman ARTAN bağımlılıkla mücadelenin nasıl olması gerektiği, yangın çıkmadan müdahalenin önemi, diğer kurumlarla bu konuda beraber çalışmaya devam edeceklerini,  ayrıca il müftülüğümüzün bu konu hakkında yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Daha sonra Akdeniz üniversitesi Psikoloji anabilim dalı başkanı Profesör Doktor Murat Kuloğlu konu ile alakalı sunumlarını yaptı. İl Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL, İl Vaizi Ahmet YÖNDEM ve Antalya İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Eğitim Hizmetleri Uzmanı Orhan AKKOÇ'unda katıldığı program kurum amirlerine plaket verilmesi ile sona erdi.