10.10.2018

Adanmış Ömürler Piknikte Buluştu

Antalya/Muratpaşa Müftülüğü Camiler ve Din Görevli Haftası münasebetiyle din görevlilerine Kur'an Kursu öğreticilerine ve emekli olmuş olan personeli ile piknikte buluştu.

Antalya/Muratpaşa İlçe Müftülüğü Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile Din Görevlileri, Kuran Kursu Öğreticileri ve emekli olmuş Müftülük personeli onuruna Konyaaltı  Sarısu piknik alanında  yemekli bir program düzenledi. Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN "Birlik ve beraberliğin toplumların ayakta durmasında ne kadar önemli olduğunu camilerin ve din görevlilerin ise bu birliktelikte çimento görevini yaptığını bu sayede başka ülkelerde görülen işid vari oluşumların önüne geçildiğini söyleyerek emeği geçen başta Muratpasa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL ve personeline teşekkür etti.

Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL  ise yaptığı konuşmada bir ve beraber olmanın önemine değinerek toplumda camilerin ve din görevlilerin toplumum şekillenmesinde ne kadar  önemli olduğunu dile getirerek programa katılımlarından dolayı personele teşekkür etti. Emekli olan din görevlilerin konuşmaları Kur’an-ı Kerim ve dua okunması ile program sona erdi.