08.10.2018

Meclis Başkanından Batman Şehidinin Ailesine Taziye Ziyareti

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Batman'daki terör saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş Ali Hekim'in Antalya'daki ailesine ziyarette bulundu.

Antalya'ya eşi Semiha Yıldırım ile gelen Yıldırım’ı, Antalya  Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, il Müftümüz Osman ARTAN  ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Birlik beraberlik mesajı veren Yıldırım, "Ay yıldızlı bayrağımızın altında bağımsız bir şekilde geçmişte yaşadık, bundan sonra da birlikte yaşamaya devam edeceğiz." dedi.

Yıldırım, daha sonra Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Ali Hekim'in Aksu ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti. Şehidin annesi Ayşe ile babası Hasan Hekim'e başsağlığı dileyen Yıldırım ve beraberindeki heyet, Muratpaşa Camii İmam Hatibi Engin ŞAHİN’in okuduğu Kur’an’ı Kerimin akabinde İl Müftümüz Osman ARTAN’ın yaptığı duaya  eşlik etti.