06.10.2018

Kepez Müftülüğünden 4-6 Yaş Kur’an Kursu Rekoru

Kepez İlçe Müftülüğü yeni rekorlara imza atmaya devam ediyor. Cami kütüphaneleri, Gençlik Merkezleri, Sabah Namazı Buluşmaları, Personel Seminerleri vb. hizmetlerde olduğu gibi 4-6 Yaş kur’an kurslarında da ilklerin öncüsü olmaya devam ediyor.

Antaya/Kepez İlçe Müftülüğü İlçe Müftü Vekili Mustafa ŞİMŞEK’in önderliğinde İlçe Müftülüğünün her kademesinde çalışan personelin azimli çalışmalarıyla her alanda olduğu gibi 4-6 Yaş Kur’an kurslarında da rekorlar kırmaya devam ediyor. “Bir yıl sonrasını düşünüyorsan, tohum ek. Ağaç dik, on yıl sonrasıysa tasarladığın. Ama düşünüyorsan yüz yıl ötesini; halkı eğit o zaman.” sözünden yola çıkarak geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı ek güzel şekilde eğitmek için başlatılan 4-6 Yaş Kur’an kursu seferberliğine Kepez İlçe Müftülüğü olarak bir yenisi katıldı.

Kepez müftülüğü olarak 125. 4-6 Yaş Kur’an Kursu Sınıfı olan Emek Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu düzenlenen bir törenle açıldı. Düzenlenen açılış törenine İl Müftüsü Osman ARTAN, Müftü Yardımcısı Osman DEMİREL, İl Müftü Yardımcısı aynı zamanda Kepez İlçe Müftü Vekili olan Mustafa ŞİMŞEK, Şube Müdürü İlyas AKBABA, Muhtarlar, Din Görevlileri, Öğreticiler,  öğrenciler ve mahalle halkı katıldılar.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcısı aynı zamanda Kepez İlçe Müftü Vekili olan Mustafa ŞİMŞEK şunları söyledi. Kepez ilçe Müftülüğü olarak cami görevlilerimizle, Kur’an kursu öğreticilerimiz ile, daire personelimiz ile güzel bir ekibiz. Bu ekiple güzel işler başardık, inşallah daha güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza yapılan yatırım hizmet, geleceğimize yapılmış demektir. Bizler Kepez Müftülüğü olarak geleceğimizi inşa etmeye tüm ekibimizle devam edeceğiz. Ben buradan bize inanan, güvenen ve bizden desteğini esirgemeyen başata İl Müftümüz Osman ARTAN olmak üzere herkese teşekkür ederim.’ dedi.

Son olarak mikrofonu alan Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN Kepez Diyanet İşleri Başkanlığımızın hizmet alanlarının hemen hemen tamamında Kepez İlçe Müftülüğü aktif çalışmasını devam ettirmektedir. Özellikle başlattığı Gençlik Çalışmaları, Atabey Projesi, Cami Kütüphaneleri ve 4-6 Yaş Kur’an Kursları çalışmalarda Türkiyemizde hep ön planda oldu. Bu başarılı çalışmalardan dolayı Başta Kepez Müftü Vekilimiz Mustafa ŞİMŞEK olmak üzere tüm ekibini kutluyorum dedi. Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN’ın yaptığı dua ile Kepez Emek Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu açılışı yapıldı.