02.10.2018

İl Müftülüğümüzden Anlamlı Ziyaret

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde bulunan Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkolojii ve Ramotoloji Bölümleri  ile Atatürk Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi bölümünde yatan hastalara  ziyarette bulundular.

Ziyarete Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet Çatalbaş, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ, Din Hizmetleri Uzmanı Havva KAYA SÖNMEZ, Şef Ahmet ÖZİLHAN, VHKİ Onur YALINLAR, Manevi Rehberler Ali AKKAYA, Salih BAYINDIR, Tahir ARSLAN, Aynur OSMANOĞLU ve Sorumlu Hemşire Ayşe Hanım, Doktor Akif Bey ile  Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı Osman KASAP katıldılar.

Ziyarette Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet Çatalbaş ile Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ müftülüğümüz adına hastalarla hasbi al ettiler. İl Müftümüz Osman ARTAN’ın selamlarını ilettiler ve günün anlamına binaen hadis kartelası hediye ettiler.