18.09.2018

İl Müftümüzden Yangın Bölgesine Ziyaret

İl Müftümüz Osman ARTAN Kumluca İlçe Müftüsü Hacı kahraman ile birlikte Kumluca İlçemizde meydana gelen orman yangınında zarar gören bölgeyi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Kumluca ilçesi Mavikent Mahallesi'nde meydana gelen yangın kızılçam ve makilik alanların yanı sıra seralar ve seralarda kullanılan tarım ekipmanları, seraların içindeki fidanlar, işçilerin kullandığı evlerin zarar gördüğü yangın bölgesinde incelemelerde bulunan İl Müftümüz Artan zarar gören vatandaşlarla görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İl Müftümüz Osman ARTAN yaptığı açıklamada meydana gelen yangında kızılçam ve makilik alan ile birlikte seralarımız zarar görmüştür. Tek tesellimizin can kaybının olmamasıdır. Devletimiz en kısa zamanda zararları karşılama cihetine gidecektir. Ben başta ilçe yetkililerimiz olmak üzere yangından zarar gören bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun diklerinde bulunuyorum dedi.