08.08.2018

Manavgat Cumhuriyet Meydanında Stant Açıldı

Türkiye Diyanet Vakfı’nın Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü ‘2018 Vekâletle K urban Kesim Programı’ kapsamında, Manavgat Müftülüğü halkta farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş’ sloganıyla Cumhuriyet Meydanı’nda stant açtı. Açılan stantta vatandaşlara düzenlenen kampanya ile ilgili olarak çeşitli bilgilerin verilmesinin yanı sıra dileyen vatandaşların bağışları da makbuz karşılığı kabul edilecek. Kampanya ile yurt içi ve yurt dışında yüzbinlerce insana ulaşılacağını ifade eden Manavgat Müftüsü Mustafa Atilla, “Vatandaşlarımızın yapacağı bağışlarla kesilecek olan kurbanlar gönül coğrafyamızda mazlum kardeşlerimize dağıtılacak. Gelin bu bayram, bir hisse de kardeşliğe ayıralım” dedi. Arife gününe kadar açık olacak olan stantta kampanyanın ilk bağışını da Müftü Atilla yaptı.