31.07.2018

Başkanlık Müfettişlerimizden Yaz Kuran Kursları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Diyanet işleri Başkanlığı Baş Müfettişi Harun ÖZDEMİRCİ ve  Başkanlık Müfettişi Abdullah KIRKIL tarafından ilimizde görev yapan din görevlisi personelle bilgilendirme toplantısı yapıldı.

30.07.2018 tarihinde Kepez İlçesi Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde Kurban organizasyonu Tanıtım toplantısı öncesinde  Baş Müfettiş Harun ÖZDEMİRCİ tarafından personele Yaz Kuran Kurslarında  dikkat etmemiz gereken alanlarda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirldi.

Toplantı İbadullah Cami İmam Hatibi Mesut ÇETMİ’nin Kuran Tilaveti ile başladı. Daha sonra İl Müftümüz Osman ARTAN açış ve selamlama konuşması gerçekleşti

Akabinde Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Harun ÖZDEMİRCİ Personele görev süresince dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi.