14.07.2018

Antalya Adliyesinde 15 Temmuz Şehitleri İçin Lokma Dağıtıldı

Antalya Adliyesi'nde, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olanlar için lokma tatlısı dağıtıldı.

Antalya Adliyesi bahçesindeki 15 Temmuz şehitleri için lokma dağıtımına Başsavcı Ramazan Solmaz, Başsavcı Vekili Mehmet Karakaya, Antalya Adliyesi Komisyon Başkanı Orhan Özdemir, İl Müftümüz Osman Artan ile adliye personeli katıldı. Başsavcı Solmaz, 15 Temmuz'un, vatanın bölünmez bütünlüğünün, milletin azim ve kararlılığının, birlik ve beraberliğinin dünyaya bir kez daha gösterildiği, Türkiye için dönüm noktası olduğunu söyledi. Solmaz, "15 Temmuz darbe girişiminde milletimiz, vatana ve millete olan bağlılığını bir kez daha göstermiş, cesaretleriyle kararlı ve dik duruşlarıyla destansı bir tarih yazmıştır" dedi.

Başsavcının konuşması ardından İl Müftümüz Osman Artan, 15 Temmuz şehitleri için dua yaptı. İl Müftümüz Osman Artan’ın yaptığı dua sonrası lokma tatlısı dağıtımı yapıldı.