12.07.2018

Güvenlik Görevlilerimize Kurum Aidiyeti Semineri Verildi

Daha önce İlimiz Müftülüğü ve bazı tarihi ve turistik camilerde Özel Güvenlik görevlisi olarak çalışırken 696 Sayılı Kanun Hükmünde Karname ile kadroya geçerek ilimiz Müftülüğünde kadrolu personel olarak göreve başlayan 15 Güvenlik Görevlisine Kurum Aidiyet Bilincini vermek amacıyla İl Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Adnen GENÇ, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Ali ÇELİK  tarafından seminer verildi.

İl Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Adnen GENÇ, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Ali ÇELİK tarafından verilen seminerde sunum şeklinde çalışanlara kurum aidiyetinin kazandırılması, Diyanet İşleri Başkanlığının yapısı, tarihçesi, toplumdaki yeri ve önemi konuları anlatıldı.