02.07.2018

Müftülerimize Veda Ettik

Antalya’da görev süreleri sona eren İl Müftü Yardımcılarımız ve İlçe Müftülerimize yapılan İlçe Müftüleri toplantısında veda ettik.

Korkuteli İlçe Müftülüğümüzde yapılan İlçe Müftüleri toplantısına İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Mevlüt TOPÇU ve 19 İlçe Müftümüz katıldılar. Yapılan toplantıda son beş yıldır İl Müftülüğümüzde Müftü Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa AYDIN, Mevlüt TOPÇU ile Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA, Alanya İlçe Müftüsü Mustafa TOPAL, Kemer İlçe Müftüsü Ayhan ERMİŞ, Kaş İlçe Müftüsü Fethullah YAVUZ’a tayinlerinin başka illere çıkması nedeniyle Antalya’da yapmış oldukları hizmetlerin anısına kendilerine İl Müftümüz Osman ARTAN tarafından plaket verildi.

Yapılan İlçe Müftüleri toplantısında İl Müftümüz Osman ARTAN tayini çıkan İl Müftü yardımcılarımız ve İlçe Müftülerimize hizmetlerinde dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.