13.06.2018

Sancak Bölgesinden Selam Var

Ramazan ayında Sırbistan'ın Sancak Bölgesi Tutin şehrinde bulunan ihtiyaç sahibi Müslümanlara Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Ramazan paketi dağıtımı yapılması nedeniyle Sırbistan Sancak Bölgesinde faaliyet gösteren MERHAMET Derneği tarafından Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ’a ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı temsilcisi ve aynı zamanda İlimiz Müftülüğü Murakıbı Nureddin UĞURLU 'ya Teşekkür Plaketi verildi. İlimiz Müftülüğü Murakıbı Nureddin UĞURLU da verilen plaketi Diyanet İşleri Başkanımıza sunulmak üzere İl Müftümüz Osman ARTAN’a teslim etti.

Türkiye Diyanet Vakfı Temsilcisi ve Antalya İl Müftülüğü Murakıbı Nureddin UĞURLU il Müftümüze Sirbistan Sancak Bölgesi Tutin Şehrinde Diyanet Vakfı faaliyetlerini anlatırken, İl Müftümüz Osman ARTAN da İl Müftülüğü Murakıbı Nureddin UĞURLU'ya çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür etti.