12.06.2018

Sahil Güvenlik Komutanlığında İftar

Antalya Sahil güvenlik Komutanlığında vatani görevini yapan askerlere 11.06.2018 tarihinde Sanayici işadamı Mustafa Önder CANTÜRK’ün sponsorluğunda iftar verildi. Düzenlenen iftar programına İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU, Kd. Albay Ömer ERSELCAN, Kd. Albay Engin KURTAY, Karargah komutanı As. Kd. Baş. Çavuş Hüseyin SERT, Askeri Personel ve Sahil Güvenlik Komutanlığında vatani görevini yapan askerler katıldılar.

Düzenlenen iftar programından sonra Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU bir dua yaptı. Müftü yardımcımız Topçu duasında şöyle dedi.

Allah’ım! İslam’a ve Müslümanlara yardım et. Dinimizi, diyanetimizi, milletimizi, memleketimizi, her türlü tehlikelerden koru. Bize dünyada ve ahirette nimetlerinin en güzellerini nasib eyle. Bizi, ana-babamızı ve bütün mü’minleri rahmetinle, merhametinle bağışla Ya Rabbi.

Ya Rabbi! Yaptığımız hayırlı ve yararlı işlerimizi katında kabul eyle. Bizi yalnız senin buyruklarına uyan inanan kullarından eyle. Tövbelerimizi ve dualarımızı katında kabul eyle. Müslüman kullarının arasındaki fitne ve fesatları kaldır, müslüman kullarına birlik, beraberlik ve dirlik ihsan eyle Ya Rabbi.

Ya Rabbi! Vatan, millet, memleket, bayrak, ezan ve mukaddes değerler için kanlarını akıtan, canlarını veren, evladım yaşasın diyerek bu vatanı, güzelim memleketimizi, bizlere armağan eden aziz şehitlerimizin ruhlarını şâd eyle.

Bizleri şehitlerimize layık bir evlat, layık bir torun olmayı nasib eyle. Vatanımızı ve milletimizi dahili ve harici düşmanların şerrinden muhafaza eyle.

Ordumuzu havada karada denizde Mansur ve muzaffer eyle Ya Rabbi. diyerek duasını tamamladı..