31.05.2018

İl Müftümüz Recep Çil Camiinde Canlı Yayında Güven Toplumunu Anlattı

31.05.2018 tarihinde İl Müftümüz Osman ARTAN orucunu cami cemaati ve mahalle halkıyla birlikte katıldıkları Muratpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Recep Çil Camiinde açtı. İftar öncesinde Muratpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Recep Çil Camii İmam-Hatibi Mehmet İnan’ın sunduğu ve Koza Tv’de her akşam iftar öncesi canlı yayınlanan Ramazan Programına katıldı.

İl Müftümüz Osman ARTAN katıldığı canlı yayında sunucu aynı zamanda Recep Çil Camii İmam Hatibi Mehmet İnan’ın ramazan ayı ve oruç hakkında sorularını yanıtlarken günün konusu olan “Güven Toplumu” konusunda Koza TV seyircilerine ve Recep Çil Camii bahçesinde programı seyredenlere bilgilendirme yaptı. İl Müftümüz Artan canlı yayın sonrasında Recep Çil Camiinde tertip edilen iftar programına katılan davetlilere iftar menüsü dağıttı.